Despre

Motto:
"REMARCAȚI, COMPARAȚI ȘI ALEGEȚI ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ"
Smart NET Expert

Când vă alegeți o firmă pentru a vă ajuta la dezvoltarea identității dumneavoastra online ar trebui ca aceasta să fie conformă cu gusturile dumneavoastra, cu așteptările și potențialul maxim posibil. Este firesc să dați dovadă de exigență, in joc este viitorul afecerii dumneavoastra.

Compania Smart NET Expert nu face rabat de la performanță - scopul nostru este ca, împreună, să atingem cele mai înalte standarde in domeniul IT.

Cine este Smart NET Expert ?

Societatea comercială Smart NET Expert s-a constituit în anul 2013, după ce pragul maxim posibil ca și colaborator al unor alte companii din domeniu a fost atins iar următorul pas a fost de a porni la drum cu scopul de a oferii servicii profesionale la standarde înalte în domenii cum ar fi: web design, web hosting, web advertising, administrare servere Linux/Windows, servere email, name-servere, web-servere, IRC, Hub p2p.

Prin cunoștiințele acumulate în ani de studiu și colaborări cu unele din cele mai mari companii IT încercăm sa accesăm o piață saturată de "nume grele" care nu fac decât sa supra-taxeze soluții care în mod normal pot fi achiziționate și la un preț realist.

Cu o mare parte a activității desfășurate ca freelancer a sosit timpul sa apară pe piață o identitate ce poate fi descrisă de două cuvinte: convenabil și sigur.